Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sympati


Tanken.

Leker med tecken på papper.
Erinrar sig om gamla visioner.

Situationer som upprepas på vitt skilda platser.
Kalla vindar blåser hårt.

Epoker.

Historien konstaterar endast resultatet,
Av en sammanbunden handling.



Moral.




Fri vers (Fri form) av deanstanton
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-21 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deanstanton
deanstanton