Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omgivningens insida






Tomhet,
Begravd innuti


Hur kan all denna få plats?
Innanför stickande ben,
svällande kött,
prickig hud


Har du målat dit dem med avsikt?
Hur var det bestämt att de skulle ristas
Jag ville välja själv,
utan ålder för mål i mun


Som jag alltid velat måla världen
Ta den in i mitt rum
Svart och vitt i en ram
Hur jag alltid jagat
Och längtat, så!


Precis så!
Vill jag närma mig,
röra vid något

Rispa med min nagel
Andas försvinnande ömhet
Låta klyschor hagla

Du är vacker










Övriga genrer av meeoorw
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-02-17 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw