Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur man vill bli hågkommen


Vår skugga

 

 

Vår skugga
länger sig in
i deras minnen
i vars solljus
vi vandrade 
och som kastade
vår skugga
framför oss
och nu
vägleder dem
till det ljus
utan vilket 
det inte funnes
någon skugga




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 484 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-27 18:27



Bookmark and Share


  Gunilla Wahlsten
För ihågkommen vill man bli... en liten ljuslåga fladdrande in i framtiden
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer