Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För din skull.

Det är för din skull
som jag låtsas att det regnar
medan du upplever det du saknade
alla kvällar du var vid min sida.

Det är för din skull
som det inte längre skrivs några brev
om hur mycket jag älskar dig
så att du ska få kyssa vackra flickor
utan skam.

Och det är för din skull
som jag låter tiden passera
så du kan glömma minnet av min doft.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 321 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-12-27 19:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vemodigt och vackert..
2013-04-23

    ej medlem längre
Starka sorgliga ord...du skriver så det känns. Gillas.
2012-12-28

    ej medlem längre
fint..*
2012-12-27

  Madelene Edlund
Tycker om vemodet och försakelsens beskrivning.
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter