Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
presentera ett syfte som håller under dåtid nutid och framtid och jag kan också tro


Dejter sajter och tävlingar; hänsyftning

[besök på en dejtingsajt - försök till hjärnfajt - loggar ur; godnight]

 


"Hur många trianglar ser du?
Rösta och vinn en Mini."



Jag ser fem. Vägrar rösta.
Har faktiskt satt upp mig
som Seriöst sökande.

 

*

 

vad tror dom, egentligen, när enkla människor läser enkla ord och reagerar enkelt på en enkel fråga
på grund av att man naken i själen och öppen mentalt är beredd att

 

övertolka undertolka mertolka mindretolka

 

att man skolkade från ämnet relatera
att man drömde genom fönstret i retorik
att man helt och fast sitter löst i ämnet

 

förstånd

 

 

att man ska förstå

att tankeläsning är ordinarie mänsklig egenskap

och detta med missförstånd är något som endast finns

som försvarsteknik

 

 

i efterkonstruerade och fullkomligt onödiga förklaringar
helst i förväg

 

 

hur många lever så
där tankeläsning förstående hänsyn och andra dolda krav
tas för givna

 

 

jag kallar det baksidan av månen
försvarsteknik som inte syns förrän den känns som ett slag

under bältet

 

*

 

vill inte ha något attans minitriangeldrama
läs den tanken du

 

inte ens med din hjärna som 3epart

 

loggar ut

(ur relationens omöjliga relaterande)

loggar ut

(ur skamgreppet; överfört ansvar)

 

loggar ut

 

 

inser fakta:

en tankeläsare vill

jag inte va'

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-27 19:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar dejtingsajter. Och tävlingar.
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri