Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollen I


På berget där jag bor
sitter trollen och tiger

i skymningen och längtar
med ögon som lyser

På berget där jag bor
sitter trollen och tiger

tillsammans




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 181 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-29 10:55



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Det där var ju en riktig pärla
Tack
2013-09-18

  Harriet Gullin VIP
En bra text med många tolkningar!
Harriet
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife