Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tända ett ljus




Föll mig in,
min ängel

jag tänker så tokigt ibland
att som ljuset
du vackert tände
med din smala hand

vore en nåd
om det hände

få brinna ner,
vi som en och samma låga
du i mig och jag i dig
och sedan slockna

bara brinna hett
för att försvinna

så ljust och vackert
och sedan

inget berör oss
ingen som hör oss
ingen som ser,

inget mer.








Bunden vers av Delilah Juno VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-29 13:32



Bookmark and Share


  Siggesdotter
En gripande känsla framför du här om en innrligt älskad du håller så kär. Kan det sägas starkare än så?
2013-04-15

    ej medlem längre
Så innerlig och gripande om kärlek
2012-12-29

    ej medlem längre
En text som känns skör och mycket mycket vacker.
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP