Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du kan beröra mig så

 

 

 

Jag vet massor av goda skäl för att dö 
Men jag har fortfarande
inte hittat något övertygande skäl för livet 
bara ett övertygande argumentet
i hörnet av dina ögon
som kvittrar av glädje och i lyckan av sommaren..

 

Jag vill ha en kärlek likt en vacker sommarkväll 
Vill inte ha ett monument för kärlek som Taj Mahal

Säg inte till mig att du kommer att älska mig för evigt 
var istället trogen för denna stund i vårt liv 
för evigheten är endast till för dem 
som passerade kärleken




Fri vers av issac.a.m
Läst 691 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-01-01 18:53



Bookmark and Share


  Rise Little One
"Säg inte till mig att du kommer att älska mig för evigt
var istället trogen för denna stund i vårt liv
för evigheten är endast till för dem
som passerade kärleken"

Så vackert att man tappar andan för stunden...



2013-04-11

  aol
vackert skaldat,
2013-03-08

  Sunlight
väldigt fint skildrat
ord komna ur hjärtat

2013-03-02

  Linda CH VIP
Mycket vackert om kärleken gåta!
2013-01-07

  Maj-Lis VIP
Underbar ...sant
2013-01-07

  agneta pichler
så sant.. <3
2013-01-04

    annasofia.
Underbart!
2013-01-03

  prinscess VIP
underbart vackert
den här texten andas kärlek
2013-01-03

    ej medlem längre
Så är det inget är så fantastiskt som den kärlek som ges för stunden. Så kom ihåg att älska och be en bön för att alla skall ge dig den eviga biten av det som finns i livets alla skrymslen
2013-01-03

  Suzy med punkterna
Leende läser jag och stunden blir fulkomlig
2013-01-02

  Änglaögon
Innerligt vackert skrivet.
2013-01-01

  Fru Intighet
Fantastiskt!
2013-01-01

  sachie
Bra skrivet!
Speciellt sista stycket!
2013-01-01

  Peter Olausson VIP
tycker om din förklaring av vad kärlek är!
2013-01-01

  Ninananonia VIP
Jättevackert..
2013-01-01

  Doptera
fantastisk! självklart bokmärke!
2013-01-01

    ej medlem längre
Bara dina ord kan beröra så...underbart vackera och fyllda av känslomättad stämning.
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m