Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en dröm





när allt är förbi
så ser vi

när allt är slut
så börjar det

när vi inte kan mer
så orkar vi allt

när mörkret faller
då ser vi ljuset

när alla drömmar är slut
så vaknar vi

jag ligger och väntar
flyger mot himlen

jag släpper din hand
jag flyger




Fri vers av Christine Sabel
Läst 240 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-12-30 01:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint :)
2013-01-05

  Yrre VIP
Så sant, bra text!!
2013-01-05

  Tino
Wow, verkligen vackert!
2013-01-05

  Rosen VIP
ger mig en inlevelse ur motpolers poesi...
gillas!!
2013-01-05

  SatansSon VIP
Vackert att du flyger när du släpper handen.
2012-12-30

  anits VIP
En mycket fin och härlig text
2012-12-30

  Linda CH VIP
Härlig, fin text!
2012-12-30

  Änglaögon
Fin text som berättar så mycket.
2012-12-30

  Karin Rosberg
mycket fint uttryckt!!!
2012-12-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst
slutet är
början till
något nytt...
Bra tänkt!
2012-12-30

  Ezmeralda VIP
Djup finns i din text, så fint.
2012-12-30

  ResenärGenomLivet VIP
Fina tankar...
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel