Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett viktigt val


Rosor


Blåvita rosor

skall du få


om du lovar

att ditt hjärta


ska tillhöra

bara oss två



Tillhör ditt hjärta

inte oss två


så skall du

svarta rosor få



Vita rosor

skall du få


om du är

vit och ren


mot våra

hjärtan små




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 344 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-30 15:16



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
underbar text - om olika val - kanske jag skulle välja de blåvita, eftersom de är min favoritfärg - och nu har jag fått en förklaring vad de betyder ...
2013-01-16

    ej medlem längre
kreativt leksamt, och så mycket färg!


2013-01-02

  poetryGirl
skulle passa för min syster.......
2013-01-01

  Lynx63 VIP
Så vackert, underbar bild.
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos