Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte gå ut utan trosor, men jag kan älska dig hela veckan

När jag är tilltuffsad och
nyknullad, naken och
varm under skälvande
handflator
säger du att du älskar mig
med blå ögon och mina ben
kan inte gå, inte stå
för dig är jag naken dygnet runt
utlämnad
med hisnande inre är jag utlämnad
på frivilliga villkor och
jag älskar dig med bruna ögon
i dina blå
finner mina andetag i dina lungor
kan inte spela, bara vara och
spara ditt hjärta i en vrå dit
endast skratten når




Fri vers av menspoeten
Läst 733 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2012-12-30 19:23



Bookmark and Share


    nånja
"finner mina andetag i dina lungor"
2014-08-23

  Connie
Läcker som bara den!
2014-07-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
fenomenalt fint
2014-05-26

  EkFlicka
Jävlar vilket språk, blir lika förvånad och insnurrad i dikten varje gång jag läser den. Känns som ett tecken att bokmärka
2013-07-28

  Federico Romano
Ett skönt skratt fick jag av din erotiska text..
Hade du älskat mig hade trorsor varit banlysta.. ;-)
2012-12-30

    ej medlem längre
en vild, passionerad text..gillar dess titel..*
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten