Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Explosivämnestekniker

Luke I am your bomber

I valet och kvalet
stirrar jag på läkare
och inväntar inspiration

fräser åt jägarnas mästarinna
som förgäves bankar
kan inte förstå att gallret alltid hindrar hennes framfart

Sälungen har äntligen somnat
nervöst fladdrar mina fingrar
undrar om solen gått i moln
eller om han bara inväntar våren

funderar stilla

da da da dam, da da da dam..

och flinar åt mina fjanterier
jag lever nog bara när du ler
undrar ofta
om det är fel

och konstaterar nästan alltid motsatsen

I stilla kontemplation, kan vi parallellexistera
med ordinärt fantastiska resultat

Jag ser solen glida fram bakom molnen
och exploderar av lycka




Fri vers (Fri form) av 1amDina
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-31 00:16



Bookmark and Share


  Stay Golden
What a mind :D
2018-02-08
  > Nästa text
< Föregående

1amDina
1amDina