Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl III.

Inte nu
Vandrar norrut förbryllad
Hur mästerligt myten myllrade sig in
Trodde ärligt talat det var sant
Naiv säger första
Fantasier säger andra
För mycket säger tredje
Free spirit
Du kom, sen försvann du
Jag klängde mig fast
Du lossade mina händer och sa åt mig att gå
Inte nu
Inte hejdå
Vi hörs

Stannar till vid sötmans högborg och minns
Magiska ögon bakom kassan
Smiter in och släpper säkringen
Skriver siffror på uppmaning
Vandrar sista biten hem och skrattar högt i solen
Det är fan jag som gör det bäst




Fri vers (Fri form) av 1amDina
Läst 24 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-26 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1amDina
1amDina