Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt påklädd men massa V


All most dirty

Vi vet vad vi ser

Vet vi vad vi senare ser idag

Vetenskapen är att vi vet




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-10 21:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA helt rätt..bra
2013-01-11

  SatansSon VIP
Bevgåvad aforism. Gillar.
2013-01-10

    ej medlem längre

Men ni onanerar ju bara?

HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA!!!!!!!

Känslan rules!!!!!!!!!!! <relaity rulkes!!!!!!!!!!!!
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano