Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det nya året


Så bring it on 2013

Ge mig glädjen
av oväntad vänskap

Låt min livs kärlek
överrumpla mig

Mota skuggorna med ljus
Jag vill skratta i sinne

Behandla mig varsamt
som en ovärderlig skatt

Jag vill finnas för någon
Tro på det goda

Orka ha förmågan
att vara generös
med varma känslor

Ge mer än jag tar
Få mer än jag tror

Jag vill hoppas stort
och leva modigt






Fri vers av annalena VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-31 08:53



Bookmark and Share


  Blåbärskaj
Ja, gör det, hoppas och lev modigt.
och skriv mer.
2013-01-01

    ej medlem längre
Må dina önskningar komma dig till mötes :)
2012-12-31
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP