Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ejakulation av rutten tanke

mastruberar tankar
av tvivelaktigt slag,
medan luften dallrar
likt ett membran
redo att spricka

tomma fickor klirrar utan eko
ord studsar otamt
hat växer vilt i rabatten

löv faller & delar takten
med stavelser som dör
mellan svedda & svettiga väggar

hopplösheten håller min hand
& käften min den ruttnar

allt är siffror
allt
allt är givet
& jag vägrar att dela min sorg




Fri vers av Nils W
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-02-18 12:11



Bookmark and Share


  yoyyo
du beskriver riktigt bra :)
gillar texten helt klart den bästa jag läst idag
2006-03-21

  Smultris
Du du du... detta är nog precis vad
jag väntat på från dig:)

Alldeles lagom surt för att
passa in i vårat sällskap ;-).... Och bedövande
vackert...

" & jag vägrar att dela min sorg "


Mmmm... Så jäkla bra...
2006-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Nils W