Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men han säger alldrig det..


Min far älskar mig

Nytt år för vem..

Min far lysnar i dag, i morgon

Jag älskar honom, förövaren varför..




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-01 00:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA faderskärlek som far till son och son till far........
2013-01-01

  SatansSon VIP
han gör det kanske till slut på nåt sätt<?
2013-01-01

  Angel of love
De är alltid föräldrar... Kärleken finns alltid där, visas på olika sätt!
2013-01-01

  ResenärGenomLivet VIP
På något sätt så finns banden alltid där...
2013-01-01

  Federico Romano
Han vill ha min bok, efter tre, fyra år pratade vi, fan vad föräldrar räknas..
2013-01-01

  Pärlemor
För att det är så det fungerar. Alltid eller bara annorlunda.
2013-01-01

  zallander
of course
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano