Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mordbrand..


Camorrans Grepp

Il capitano, Felice...
vi förstog aldrig, men våra fäder skulle dö

Om vi vägrade, fan va fegt
Vi var tolv år & vi gjorde vårt uppdrag

Jag hatar dom djävlarna
Vi lever än med våra minnen, jag & Giuseppe




Fri vers av Federico Romano
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-01 12:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En eld som finns inom......
2013-01-01

  Federico Romano
Bilden finns ej mer..
Vattnet dödade det..
2013-01-01

  SatansSon VIP
Tände du eld på en kåk som barn?
2013-01-01

    ej medlem längre
Ärlighet - varar
Samvete också
2013-01-01

  Larz Gustafsson VIP
Det enda bra Cosa Nostra som funnits var Johnny Thunders kompband.
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano