Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå

 

Din närhet
tänder gnistan
i mitt bröst

här står vi nu och
blåser liv
i en skälvande låga


tvekan kommer

kanske bör vi elden kväva
men du kupar din hand
om känslan

en enda smekning
upplöser samvetets
konturer

flammor slår upp
matade av hunger

elden
härjar fritt

det är för sent nu

blodet kokar
hjärtat svämmar över


Det stiger en flod
i mitt inre

rännil blir till fors
och vågors skummande brus

i svall
jag rämnar
din öppna famn
 

© Chawa 2013




Fri vers av Chawa VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2013-01-01 15:07



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
En mycket stark o brinnande dikt...
där en enda varsam smekning får magman att svälla över sina bredder
o vulkanen att mullra o Du rämnar min famn... rykande av hetta...!!! ...Käraste...!!!
2014-05-07

  Nina.H
Kärleksfull text, passion och värme. Otroligt vackert.
2013-01-29

    ej medlem längre
Starkt
eldigt
i själslevande
jordelandskap
2013-01-12

    ej medlem längre
Oj, så vackert!
2013-01-08

  agneta pichler
den bästa dikten om passion
jag läst på mycket länge.. tack.. :)
2013-01-08

  Palett
Starka härliga känslor, fint beskrivet !
2013-01-08

  ULJO
Så vackert
2013-01-04

  Linda CH VIP
Hett och passionerat! Snyggt förmedlat.
2013-01-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
åtråfylld o fin
2013-01-03

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-01-02

  sommarmoln
Vackert ordval...
2013-01-02

    ej medlem längre
Bedårande vacker ...
2013-01-02

  ResenärGenomLivet VIP
Heta känslor i dina ord...så vackert...
2013-01-01

  poetryGirl
innerlig
2013-01-01

  Bibbi VIP
Så skön.
2013-01-01

  Lars Hedlin
Härlig underbar läsning .) kram
2013-01-01

    ej medlem längre
mmm.. skön läsning..
2013-01-01

  Lynx63 VIP
Vackra ord fint vävda.
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP