Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Eget foto In memory 1/1 -42


En varm tanke

 

Världens vatten passerar
flyter sakta
under livets bro

Din blomma
den var blå

bräcklig

vacker som få

I stilla stund
vill jag vila

minnas din
outslagna knopp

lilla pappa

 

© Chawa 2013

 




Fri vers av Chawa VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-01-01 19:37



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Väldigt fin pappidikt...! ... så vill jag också minnas min pappi... med Ömhet, Värme o Kärlek...

Sparas i min minneskalender....
2014-05-07

  Nina.H
Du gör mästerverk.
2013-01-29

    ej medlem längre
Värdigfint!
2013-01-12

  Heikki Hellman
Ett skönt minne har du sparat i din själ och hjärta om din pappa
2013-01-06

  Linda CH VIP
Två själar - samma tanke! Våra pappor må de vila i frid.
2013-01-04

  sommarmoln
Ååå vad vackert du skriver!
Sparar dina ord intill hjärtat varsamt:)
2013-01-02

  Lars Hedlin
Härligt :)
2013-01-02

  Ljusletaren
Himmelsfint blått ordat/kram
2013-01-02

    ej medlem längre
Gripande vackra är dina ord ...
2013-01-02

  ULJO
Ord som berör
2013-01-02

  ResenärGenomLivet VIP
Ord som känns...
2013-01-01

    ej medlem längre
fint om en far..
2013-01-01

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP