Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våld skönhet


Una bella faccia - Ett vackert ansikte

Alla djävla biffar, du ser
polisen gör skandaler

Greven av Monte Cristo
som jag återläste i min cell

I min finska epok där allt är
fantasi & värt att tänka på

Flummigt? Livet är flummigt
som min kyss som hänger på väggen




Fri vers av Federico Romano
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-02 01:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den boken är bra. En cool revansch!
Verkligen vackert ansikte.
Har du sett filmen "Möte i Toscana"?
2013-01-02

  Lars Hedlin
Styrkan i att vara......
2013-01-02

  SatansSon VIP
Kul med kyssen på väggen. Vackert!
2013-01-02

  Angel of love
Vacker kvinna och vacker tavla...
2013-01-02

  Federico Romano
Var tvungen att fantisera lite om ett Finsk kriminaldrama
sama språk men olika tal..
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano