Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens bro

Jag byggde en bro
över stillhetens vatten
en kärlekens väg
genom mörka natten

En bro av drömmar
till regnbågens land
den byggdes av tillit
vid viljornas strand

Jag tog dina händer
och anade chansen
vi svävade bort
med kärleksdansen

Vi möttes i kärlek
och åtråns blick
din smultronkyss
jag plötsligt fick

Jag byggde en bro
till drömmens värld
stabil med känslor
för kärlekens färd

En bro mot ljuset
till rymdens stjärna
en glittrig förening
nog mer än gärna

Vi följde drömmen
och kärlekens hjärta
till evig förening
helt utan smärta

Vid kärlekens bro
vi älskade livet
besvarade känslor
för evigt och givet




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 1015 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-01-02 01:23



Bookmark and Share


  Helena C.W.
Du är fantastisk på att skriva dikter, bra!!!
Bokmärkt!
2013-01-06

  Ninananonia VIP
Gillar den :) en vacker bro..
2013-01-02

  ResenärGenomLivet VIP
Ljust och fint...
2013-01-02

  Eva Helene VIP
Rytmiskt skönt flyter dina ord fram här i din fina dikt.
2013-01-02

  Eva Langrath VIP
Vackra ord om kärlek och hopp
2013-01-02

  anits VIP
Väldigt vackert skaldat den underbara
bilden gör dina ord ännu vackrare
2013-01-02

    ej medlem längre
Vackert, vackert, vackrast, fint på många sätt !!
2013-01-02

    ej medlem längre
Oerhört fin dikt.
2013-01-02

  Angel of love
Underbar bild, till vacker och fin text
2013-01-02

  Chawa VIP
Sagolikt vackra drömmar...tycker mycket om!
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO