Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stum av beundran

Hon ville experimentera för att
visa mångsidigheten

valen för många. I detta liv.

Genom stigen de tvingas döpa
till kompromissens klev hon
inte riktigt av, bytte inte takt
och gick väl egentligen inte tillbaka

Någon ropar och hon hör er
era vackra unika små förslag

nej hon ägde och såg inte annorlunda
på stigen och drömde den heller inte
bort

hon gjorde som med dikterna

som med delpersonligheterna.
Likt livet.

Hon gjorde allting parallellt

och rädslan för att inte anses vara
en god flicka

den känslan övade hon på.


parallellt med den friska vinden
lusten och även perversionen

utan accepterandet ingen autonom

promenad.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-02 04:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP