Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm


kristallskådning

 

jag bad de församlade leta

röda stenar och svarta till schackspelet

som skulle rädda den bleka flickan i källartrappan

sexton av varje

 

på grusgången fanns bara runda och kantiga kristaller

de fick duga

runda för de röda och kantiga för svarta

som högtalarsladdar

fast tvärtom

 

 




Fri vers av Nanna X
Läst 386 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-02 10:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
vad härligt skrivet, kristallklart
2013-09-02

  SatansSon VIP
Jag har inte spelat schack på evigheter.
2013-01-02

  zallander
Great

ska vi ta ett parti

jag tar kantiga

drömmer du sånt här he he


jag minns sällan mina drömmar
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X