Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför jag är emot myndigheterna..


Ni kanske undrar

Man blir misshandlad av snuten
& blir aldrig tagen på allvar när man behöver hjälp

Hur ska man ha en annan åsikt.. Fuck you my friend
You see, be onest Coops, slå inte era kvinnor

Jag skulle vara sheriff en modig djävel med stjärnan av silver på mitt bröst
inte någon mes som haffar ett fyllo på T banan

Ärlig ska du va som Boris Giuliani då han dog för att han vågade
kämpa, inte någon djävla tunnelbane sheriff




Fri vers av Federico Romano
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-02 14:04



Bookmark and Share


  Onders
rätta tag
för kampen vidare
2013-01-03

  SatansSon VIP
Snuten är åt helvete jämt utom på film.
2013-01-02

  Lars Hedlin
Yes ...mycket bra min vän!
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano