Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onlinedejting

nej

nej

nej

ja

nja

nej

nej

ja

ja

nja

ja

nej

nej

n...  

hej på dig!

jaaaaaa!




Fri vers av oLaVie
Läst 190 gånger
Publicerad 2013-01-02 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oLaVie
oLaVie