Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansens dans

T angon är en drog av eld och låga
A tt på golvet fullt ut sig våga
N jutfullt sida vid sida glida
G lödande i svängar vida
O ch kropparna sända
N y hetta var vända




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-02 21:38



Bookmark and Share


  Berth
Fin dikt och fin tanke.
De akortande raderna raderna gör dikten vacker att titta på.
Var det meningen?
2013-01-04

  ULJO
Dans är bra för kropp och själ
2013-01-04

  Irene Åberg
Bästa.Ewa-Britt.
God Fortsättning På År 2013.
Får jag bli din Tango-Kavaljer,
som Lasse Lönndahl lanserade.
Underbar Text Tack Ewa-Britt.
Kram I.Åberg
2013-01-03

  Lars Hedlin
Jepp ....frigörande att dansa!
2013-01-03

  Tarantaran
Håller med dig!!
Ångan blir som ny
Lågan tänds
Lusten vaknar
Euforin får vingar
Radikalt sensuellt med tango :)
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt