Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nytt år



bultande på dörren
en nyårsmorgon

det var katastrofen
med blåljus
som knackade på






Fri vers av bitch
Läst 225 gånger
Publicerad 2013-01-03 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitch