Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

måla din dröm

sover du

jag vill bara säga något
innan du försvinner

i dina drömmar går du ensam

lika ensam som de barn
du en gång var

lyssna

bär med dig minnet av mig
i drömmen kan du berätta
dina egna sagor
naket
och klart

du målar din dröm,
men lever ditt liv




Fri vers av Myself
Läst 370 gånger
Publicerad 2004-08-10 22:27



Bookmark and Share


    Yvonn
...och sant tycker jag... innuti bär vi alla en ensamhet.
2004-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself