Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tapetsera bullarna





du ska inte tapetsera bullarna
så sa min dotter till mig

om jag fick bestämma
skulle jag tapetsera hela mitt liv
så allt satt fast
aldrig försvann
var som vanligt

men så vill jag inte ha det
egentligen

men vissa dagar
önskar jag
att allt bara stod lite still

så att jag hann känna kärleken
ömheten
ödmjukheten

men jag vet
att livet måste förändras
med mitt förnuft
så vet jag




Fri vers av Christine Sabel
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-03 12:17



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Fin text, man känner att man vill att det stannar upp när livet är bra.
Men förnuftet säger att livet är något som pågår hela tiden.
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel