Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbok 3 januari

-
Jag har spänt repen från klocktorn till klocktorn; prydda band från fönster till fönster; kedjor från stjärna till stjärna, och jag dansar

Dessa ord är inte mina, de tillhör Rimbaud och jag tänker på Chagall

Så tänker jag också på Pippi L
när hon, efter att ha släckt eldsvådan i hyreshuset sjunger:

det brinner en eld, den brinner så klar
den brinner med tusen kransar
den brinner för dig, den brinner för mig
den brinner för alla som dansar

Jag vill också dansa högt uppe under månen på en lina fastknuten i ett körsbärsträd

Som Pippi och Rimbaud och Chagall





Övriga genrer av Madeleine Richter
Läst 362 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-03 12:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vilken vild trio. rolig läsning.
2013-02-16

  Minkki VIP
härligt!
2013-01-05

  Lars Hedlin
Mycket bra..gillas.....
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter