Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V.S.Ä.J.


Ömsom fudge
ömsom blask
starka vindar sliter i
varje ord och ton
allt orotat far iväg
kvar är det verkliga jag
det som går att bygga på
som är härdat

Om något ändå behövs bort
så har skaparen medel som
förmjukar
lossar




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-03 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar