Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite varm misu soppa


Sushi

Ris lax vasabi blir Casanova

Soya sugs in riset ingefäran tas på förhand

Misu soppan het som du




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-03 14:25



Bookmark and Share


  Angel of love
Älskar det!!!
Både hettan och smaken...
2013-01-04

  Aftonvännen
Jag gillar sushin här idag

alldagligt gott
2013-01-03

  SatansSon VIP
Måsate vara god soppa. Vore interessant äta mat som du lagat.
2013-01-03

  ResenärGenomLivet VIP
En fröjd för både mage och ögon...
2013-01-03

  Lavinia Röd
Mmm, mat och kärlek hör ihop tror jag :) Fin bild på något jag tyvärr aldrig lärt mig äta. Vasabin är god men man vill ju gärna ha något till också :)
2013-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Skulle inte äta sådan skit om jag fick betalt.
2013-01-03

  Lars Hedlin
Värme och hetta!
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano