Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Längtar till Den Underbara VÅREN"


"SNÖ"



Is Snö o Kallt.

Halt Överallt.

Skönast Sitta inne i Värmen.

och skalda vid data-Skärmen.

Jag Trivs Bäst på Våren.

i det Goda-Blåbärsnåren.

Vår o Sommar bor i mitt Hjärta.

Med Kung Bores Isande Kyla,

Känns bara Smärta.

Värme Behöver vi så Innerligt Nu.

Vi som bor i Kalla Norden Kära Du.

Så Njut av Ljus.

i Ditt Hus.

Gbg.3/1-2013 AV:I.Åberg









Fri vers av Irene Åberg
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-03 15:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint.. snart är det vår!!
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg