Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att börja om från början


How you?

Man glömmer kanske ej allt

& alt delit går på Mac may be

En nystart med caindness danke




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-03 16:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes håll hoppet uppe.......
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano