Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ektorp

Jag hade förverkat
rätten att låtsas
gå på vatten
snurra på en
inre jordglob
och peka på
varje plats
jag inte varit
i

min tidsrymd
var en vadderad
spikmatta
ett rått skratt
nånstans ifrån
en dödsdömd
clown
på en underjordisk
cirkus
jag valde att titta på
minnena ryggar ifrån
trädet utanför
har vuxit in
genom mitt
fönster
ibland är jag där
krattar upp löv
blodig växtvärk
abscesser fyllda av
höst & tomhet




Fri vers av labaan
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-03 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

labaan
labaan