Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnena av dig

Du kom aldrig hit
men du lämnade
dina kläder
och teckningar
på bordet
vid fönstret
och ikväll
kastar stearinljusen
sitt ljus
över dig
och du kanske
sitter hemma
hos dig
med ditt vansinne
din inbillade ensamhet
och delar en cigarett
med mörkret
tar djupa bloss
medan du formar
dina läppar
till kärlek
till andetaget
som blåser ut
minnena av dig
 




Fri vers av labaan
Läst 243 gånger
Publicerad 2014-12-23 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

labaan
labaan