Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilan


Här är natten
en stol
dit vilan
hittat hem
och satt sig
tillrätta
sträckt ut
sina armar
som vore dom
den famn
jag aldrig haft
eller letat efter
iaktar stilla
hur jag söker
ett sätt att närma
mig själv
utan att röra mig
i någon riktning
hur själva rörelsen
blivit ett fotografi
av en tom stol
där luften blivit till is




Fri vers av labaan
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-06 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

labaan
labaan