Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakuum nu

så tog orden slut
eller vände sig in
i dig
mot mig
så tystnade mystiken
den vi hade levt
våra liv i
och odlat nånting jag trodde var vårt
så gick du in i din mörkaste skugga
den jag vårdade ömt
den jag aldrig vände ryggen åt
den vars skugga jag fallit för
så svärtades drömmen
uråldrig blind färg
stöpta ur ditt krig med dig själv
när jag såg freden vaja i gryningen
så blev vår evighet ett vakuum nu
eller vände sig in
i dig
mot mig




Fri vers av labaan
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-21 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

labaan
labaan