Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vingslag

kände
hur bruset
plötsligt
tunnades ut
med den
vildvuxna fågeln
som suttit
på min axel
sedan orden
kom till mig
måste den
flugit sin väg
en natt
och lämnat mig
med hemligheten
om andningens
vingslag




Fri vers av labaan
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-03 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

labaan
labaan