Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fokus ur tid

blixtstilla vatten
munnen blöder
måste svälja det
som speglas
som liv
som seende
i ögonen

fresta mina hud
stygn på stygn på stygn på stygn
nålen hittar aldrig botten
hittar aldrig hem



drömmen falnar nu
längtar bort
räknar ner tiden
vaggar in tortyren
tusenfaldig trots
runt omkring mig snurrar
slänggungorna
cirkulerar kring eld
lossar vid is
framkallat negativ




Fri vers av labaan
Läst 270 gånger
Publicerad 2013-08-25 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

labaan
labaan