Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

'det man inte vet har man inte ont av'

jag har nog
förlängt
många liv

aldrig mina egna

var lugn,
ibland är det bättre
att inte veta

det var mer 
som ett normaltillsånd
som jag förträngde

gång på gång

 

 

© 2013 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-03 18:21



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
skön text!
2013-01-04

  Millan1
Håller med.
Ibland är det bättre att inte veta...
2013-01-04

  Suss Petersson
Sant vännen så sant...men får man en dag vetskap så sårar det mer en att någon berättar direkt
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP