Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En blommas doft


Den natten
skimrade Venus
klaraste ljus i dina ögon

du plockade en blomma
höll ömt mitt huvud
i dina händer

tyst talade smärtan
i din varma blick

"minns att vi
till evighet
är förbundna"

när solen steg till dag
bortom synens rand du var

långt bort i fjärran land 
stod en värld i brand



Blomman i min hand
har för längesedan
vissnat

vilar intill dig
på dödens strand

för evigt
ska den bära
doften av ett minne

 

 

© Chawa 2013

 

Eget foto © "Veronika"




Fri vers av Chawa VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-01-03 18:44



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vad fint du knyter ihop blomman, med diktarjagets kärlek till den som dör. Starkt!
2014-10-15

  Nina.H
Vilken längtan och saknad..fint
2013-01-27

  agneta pichler
sorgsen.. förmedlar stor saknad..
2013-01-08

  sommarmoln
Åh så vackert!
2013-01-06

  Ljusletaren
Vilket praktfoto *ljuvligt*
Förstår att den blomman skapar minnen i dina fina ord/kram
2013-01-05

  ULJO
Luktar underbart
2013-01-04

  Lars Hedlin
Mycket fin
2013-01-04

    ej medlem längre
Underbar poesi som jag gärna läser igen
2013-01-04

  Bibbi VIP
Så vackert beskrivet.
2013-01-04

    ej medlem längre
Så vackert och berörande skrivet.
2013-01-03

  ResenärGenomLivet VIP
Känslosamt minne...vackert skrivet...
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP