Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hadetbra-haiku


Ett par glas rött vin
kycklingvingar på Harry´s


vintermys med vän




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-02-18 17:21



Bookmark and Share


  noname_realmind
Härlig ha-det-bra-haiku. ((:
Vintermys med vin och kyckling... vad kan bräcka det. *ler*
2006-02-26

  rebecca d
tack för att vi fick delta...:))
2006-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic