Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Raga Tintal


Kattförlossning - en drömraga

 

Värkarna hos gamla katten

tilltog under efternatten

svart och vit och lite brokig

jamade som hon var tokig

var hon skendräktig kanhända?

smärtan fick till slut en ända

sex små grå smet ut i tävling

mamman blev mer lik en grävling

vi fick jaga dem åt kattan

springa kring den gröna mattan

dottern jag och unge sonen

for omkring som värsta fånen

vi fick hjälp av pelikanen

han var visst en snäll och tam en

 




Bunden vers av Nanna X
Läst 495 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-03 23:36



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
När inte ens katten orkar leka får människan rycka in. Lika barn leka pelikan.
2013-01-04

  SatansSon VIP
Roligt med kattungar.
2013-01-03

  Lavinia Röd
En härlig dröm tycker jag! :)
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X