Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2013....


Ja....sådant är jordelivet

Vi föds
äter
bajsar
pissar
knullar
jobbar
stressar
konsumerar
betalar räkningar
o dör

och jag
och alla andra människor
tycker

att
vi är såååå speciella
o
märkfärdiga
att
vi måste blogga
twittra
eller
skriva om skiten
på Facebook
eller på
poeter.se




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-04 17:47



Bookmark and Share


  maria kide
ja precis :) Jag menar det
2013-02-01

    Bellissima
Ha ha! Ja, eller hur! :))
2013-01-29

  Göran Gustafsson VIP
.... eller på poeter.se :-)
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP