Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens lås

Kärlekens nycklar
är svåra att nå
bara öppna sinnen
kan dem få

På en krok i himlen
blänker de i natten
till stjärnornas ljus
glimmar de i vatten

Kärlekens lås
är svåra att passera
men med rätt teknik
det kan fungera

Omsorg om vänner
får ej gå snett
kärlek och glädje
bärs alltid rätt

Ett vidöppet hjärta
finner nya vänner
kärlek till livet
inga gränser känner

Kärlekens nycklar
kan få oss att förstå
att livet levs bättre
under himmel blå

En hårdfrusen själ
går en säker död
men tinar av värme
från kärlekens glöd




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 524 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-01-04 22:24



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
sanna ord
dessa rader värmer
stannar kvar
bokmärker denna
2013-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Goa ord...sådana som värmer hjärtat...
2013-01-05

  SatansSon VIP
Håller med smultronbergen.
2013-01-05

  smultronbergen VIP

Den här andas värme och
sanning. Så här är det!!!!
2013-01-05

    ej medlem längre
Mjuka innerliga ord. Tycker så mycket om den här texten!
2013-01-05

  anits VIP
En underbart vacker och målande dikt
2013-01-04

  Angel of love
Underbart vacker.
2013-01-04

    ej medlem längre
en riktigt fin dikt
2013-01-04

  Chawa VIP
Vackert skaldat om den varma ljuva kärleken...!
2013-01-04

  Anoo Niskanen VIP
Fint skrivet om det vi alla behöver mest.
2013-01-04

  Eva Langrath VIP
Fint skaldat om den vikten av att hitta fram till kärlekens gåva.
2013-01-04

  Maj-Lis VIP
Fint
Tinar av värmen från kärlekens glöd
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO