Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punkt

med lätthet
bryta ner
med stor omsorg

i stora, vida drag
vifta, greppa, klämma

med precision
trycka till
trycka ner

knapp

knappt nå fram

tisdag

med all
tillgänglig styrka
med all
tillgänglig svaghet

tisdag eftermiddag in i
tisdag kväll

med svår smärta
bedöva
trycka, greppa, tappa

med halvt balanssinne
fatta

fatta tag och dra
hela skynket
av




Fri vers (Modernistisk dikt) av Människa
Läst 352 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-05 00:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra språkligt infångat
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa