Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I Helhetens öga

 

Stora lilla mening
med dina strängar allt förenas
stjärna, sol, planet och måne

snurra lilla Jord
bär oss tryggt
intill din runda barm

susa lilla vind
viska ömt ditt svar
på livets stora gåta

porla lilla bäck
följ väg att finna
flödets ro

kvittra lilla fågel
sjung lyckans lov
i kärlekssång

rulla lilla våg
med smeksam hand
blir klippan mjuknad sand

frodas lilla knopp
lust vill öppna kronbladsgömma
visa väg till livets frukt

slå du lilla hjärta
för livets röda kraft
uti varje levnads kropp

älska lilla du
känn kärleksvågor strömma
genom ögats vara


© Chawa 2013

Eget foto - © "Hav möter land"




Fri vers av Chawa VIP
Läst 519 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-01-05 14:13



Bookmark and Share


  Anya VIP
Läser texten som en bön till alltet. Vacker, försiktig uppmaning till allt levande. Det lilla hjärtat ser jag som ett litet barn. Texten skulle passa som en vacker psalm.
2015-02-01

  Bo Himmelsbåge
Härlig samling av kärleksord
dukade på Livets bord
jag är förtrollad
förundrad
förgjord

Sparas i min ögonfröjd!

2014-10-18

  Stefan Albrektsson
En fin kedja av STORA "småsaker". Applåd!
2013-03-01

  Nina.H
Åh, jag blir mållös. Det är så vackert.
2013-01-27

  Tino
Alltså...
Vacker, känslig kärleken osar av värme
FRUKTANSVÄRT FIN!
2013-01-17

  Ljusletaren
Vacker bild och en text som bara berör och tack för det :-)
Bikmärks/kram
2013-01-13

  sommarmoln
Åhh så vackert!
2013-01-06

  poetryGirl
älska lilla du
känn kärleksvågor strömma
genom ögats vara//

så skall det vara
2013-01-06

  ULJO
Fina ord
2013-01-05

  Bibbi VIP
Störtskön.
2013-01-05

    ej medlem längre
mycket fint!*
2013-01-05

    ej medlem längre
Tycker så mycket om den här texten.
2013-01-05

    ej medlem längre
sååå fin...
2013-01-05

  Lars Hedlin
Verkligen fint tycker om! ;)
2013-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Underbara ord...
2013-01-05

    ej medlem längre
Åh så vackra ord och melodier, fin dikt
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP