Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att läsa är krävande & just nu infann en mättnad


Poeter ni mättar mig

Som en blind läser jag mången dikt
genom att höra känna lyssna

Rädslan att känna för djupt,
rädslan att känna fel

& ändå veta att utan kärlekens sötma
& dess bitterhet är inget kvar

Då följer du bara den blinda strömmen
utan att veta varför du lever




Fri vers av Federico Romano
Läst 322 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-01-05 17:47



Bookmark and Share


  agneta pichler

mycket bra skrivet..
känslan känns igen..
2013-01-07

  Lars Hedlin
Bra min vän..starkt insiktsfullt..levande att känna både smärta och kärlek..Applåd!
2013-01-06

  SatansSon VIP
Vad läser du för poeter hemma då? IKtalien har väl en och annnan stor författare.
2013-01-05

  Angel of love
Sant, underbar text!
2013-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Läsvärda ord...jag känner mej ofta så rik när jag läser vad andra poeter skriver...och tillfredsställd på något sätt...
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano